Nieuwe ouders

 

Beste ouders,

Van harte welkom op de site van basisschool Heilig Hart.

Als u wil weten hoe het er op onze basisschool aan toe gaat, kunt u de schoolgids van de school lezen. Deze staat bij het menu "ouders".

Daarnaast vindt u onderaan deze tekst de link naar het informatieboekje van groep 1-2 en een impressiefilmpje van de school.

Kijk eens rustig rond op de website en mocht u vragen hebben over onze school, neem dan gerust contact op met ons.

 

Met vriendelijke groet,

Team Heilig Hart

 

Over het aanmelden op onze school

Wanneer u uw kind wilt aanmelden, omdat u bijvoorbeeld verhuist naar Dongen of er is sprake van een andere wens om in te stromen in één van de hogere leerjaren (groep 3 t/m 8), dan zijn er mogelijkheden. Neemt u dan contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek.

Het is niet meer mogelijk om kinderen voor de kleutergroepen aan te melden voor schooljaar 2024-2025, die groepen zitten helemaal vol.

Ook voor schooljaar 2025-2026 nemen wij geen nieuwe kinderen meer aan. Kinderen die al bij ons op de lijst staan voor schooljaar 2025-2026 ontvangen uiterlijk in september (2024) bericht of zij geplaatst kunnen worden. Wij moeten namelijk nog enkele kinderen gaan afwijzen, omdat er meer vraag dan plaats is. Wij geven iedereen na de zomervakantie zo snel mogelijk duidelijkheid (voor broertjes en zusjes is altijd plaats). Inschrijven kan in elk geval niet officieel voordat een kind 3 jaar is geworden.

Voor schooljaar 2026-2027 gaan wij werken met het nieuwe aannamebeleid van Mondiaen (mocht u al op onze voor-inschrijflijst staan uit de Initia-tijd, dan blijft uw plek daarop behouden). Voor schooljaar 2026-2027 e.v. zullen wij gaan werken met een nieuw lotingssyteem. Heeft u zich nog niet eerder bij onze school gemeld, neem dan even contact met ons op, dan noteren we alvast wat gegevens van u zodat we u op de hoogte kunnen houden. Het nieuwe aannamebeleid beleid komt in het najaar op onze website.

Het aannamebeleid dat u hieronder kunt vinden, is alleen nog geldig voor kinderen die voor de aansluiting bij Mondiaen (1 maart 2024) op onze lijsten stonden.

 

 

Open Huis op Heilig Hart

Wanneer u op zoek bent naar een basisschool voor uw kind, wilt u natuurlijk een goed doordachte keuze maken. Het is praktisch als de school dichtbij is, maar het is ook fijn als de normen en waarden, de manier van werken en de sfeer u aanspreken. Om u op weg te helpen bij het maken van deze belangrijke keuze organiseren wij twee keer per jaar een Kijkochtend en Informatieavond. Wij noemen dit Open Huis. Wij organiseren het Open Huis op 15 oktober 2024 en op 27 maart 2025.

Buiten deze twee data van ons Open Huis zijn wij, gezien het grote aantal nieuwe leerlingen, terughoudend met het geven van individuele rondleidingen. Uitzonderingen, zoals bijvoorbeeld een verhuizing gedurende het schooljaar, daargelaten.

Onze Kijkochtenden zijn van 9.00 uur tot 11:00 uur
Samen met uw kind kunt onder begeleiding van een leerling uit groep 8 een rondje lopen door onze school en een bezoek brengen aan de verschillende groepen. U kunt zich hiervoor aanmelden via info.heilighartschool@mondiaen.nl

 

Data zijn zoals hierboven al genoemd op 15 oktober 2024 en 27 maart 2025. Aanmelden graag uiterlijk 3 werkdagen van tevoren.

Onze Informatieavonden zijn van 19:00 uur tot 20:30 uur
Tijdens de informatieavond bespreken we o.a. onze kernwaarden, onze manier van werken en specifiek de start van uw kind bij ons in de kleuterklas. U kunt zich aanmelden voor een informatieavond via info.heilighartschool@mondiaen.nl. Ook hiervoor graag uiterlijk 3 werkdagen van tevoren.

Mocht u een eerdere informatieavond hebben bezocht, dan is het niet nodig om nogmaals een informatieavond te bezoeken. Wij geven namelijk ongeveer dezelfde informatie op die avonden.

 

Wij ontmoeten u graag op ons Open Huis!