Nieuwe ouders

Beste ouders,

 

Van harte welkom op de site van de Heilig Hartschool.

Als u wil weten hoe het er op onze basisschool aan toe gaat, kunt u de schoolgids van de school lezen. Deze staat bij het menu "ouders".
Daarnaast vindt u onderaan deze tekst de link naar het informatieboekje van groep 1-2 en een impressiefilmpje van de school.

Wanneer u uw kind nog wilt aanmelden als nieuwe leerling in een kleutergroep voor schooljaar 2024-2025, dan komt u op een reservelijst. Voor schooljaar 2024-2025 zitten wij op dit moment ‘vol’. Mocht er nieuwe ruimte ontstaan door bijvoorbeeld verhuisgevallen, zullen wij ouders van kinderen op de reservelijst gaan benaderen.

Wanneer u uw kind wil aanmelden omdat u bijvoorbeeld verhuist naar Dongen of er is sprake van een andere wens om in te stromen in één van de hogere leerjaren (groep 3 t/m 8) dan zijn er nog wel mogelijkheden. Neemt u dan contact met ons op.

Voor schooljaar 2025-2026 en verder kunt u op dit moment NIET aanmelden of voor-inschrijven. Vanwege de aansluiting bij Mondiaen zullen wij gaan werken met het nieuwe aannamebeleid van Mondiaen. Dit nieuwe aannamebeleid zal rond de zomervakantie in werking gaan. Dit betekent NIET dat er voor schooljaar 2025-2026 en verder geen plek meer zal zijn, maar dat we de nieuwe procedure afwachten. (Mocht u al op onze voor-inschrijflijst staan, dan blijft uw plek daarop behouden.)

Het aannamebeleid dat u hieronder kunt vinden is alleen nog geldig voor inschrijvingen voor het schooljaar 2024-2025.

 

Kijk eens rond op de website en mogelijk dat we u en uw kind mogen verwelkomen op de Heilig Hartschool.

Met vriendelijke groet,

Team Heilig Hart

 

Open Huis op Heilig Hart

Wanneer u op zoek bent naar een basisschool voor uw kind, wilt u natuurlijk een goed doordachte keuze maken. Het is praktisch als de school dichtbij is, maar het is ook fijn als de normen en waarden, de manier van werken en de sfeer u aanspreken.Om u op weg te helpen bij het maken van deze belangrijke keuze organiseren wij twee keer per jaar een Kijkochtend en Informatieavond. Wij noemen dit Open Huis en in 2024 organiseren wij het Open Huis op 15 oktober. (Data voor 2025 volgen later.)

 

Onze Kijkochtenden zijn van 9.00 uur tot 11:00 uur

Samen met uw kind kunt u dan onder begeleiding van een leerling uit groep 8 een rondje lopen door onze school en een bezoek brengen aan de verschillende groepen. U kunt zich, graag voor 11 oktober 2024, aanmelden voor een Kijkochtend via info@heilighartschool.com

 

Onze Informatieavonden zijn van 19:00 uur tot 20:30 uur
Tijdens de informatieavond bespreken we o.a. onze kernwaarden, onze manier van werken en specifiek de start van uw kind bij ons in de kleuterklas.
U kunt zich, graag voor 11 oktober 2024, aanmelden voor een informatieavond via info@heilighartschool.com

Mocht u onze informatieavond van maandag 2 oktober 2023 al hebben bezocht, dan is het niet nodig om nogmaals een informatieavond te bezoeken.Wij geven namelijk dezelfde informatie als op 2 oktober 2024.

 

Wij kunnen u heel veel informatie geven, maar misschien nog wel belangrijker is het zelf proeven en ervaren van de sfeer bij ons op school.

Buiten deze twee data voor Open Huis zijn wij, gezien het grote aantal nieuwe leerlingen, terughoudend met het geven van individuele rondleidingen. Uitzonderingen, zoals bijvoorbeeld verhuizing gedurende het schooljaar, daargelaten.

Mocht u na het bezoek aan onze school enthousiast zijn geworden, dan kunt u uw kind aanmelden voor de wachtlijst via info@heilighartschool.com.Rond de 3e verjaardag van uw kind, krijgt u van ons te horen of wij uw kind ook daadwerkelijk kunnen plaatsen bij ons op school.U wordt dan verzocht een inschrijfformulier te komen ophalen bij de administratie.

Wij ontmoeten u graag op ons Open Huis!